Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2008 13:05 - За батко Бойко и теманетата
Автор: dobrata Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1613 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.01.2008 13:22


Отново един материал на Ангел Трънчаров, който ми се иска да споделя с повече хора:

http://aig-humanus.blogspot.com/2008/01/blog-post_17.html

Четвъртък, 2008, Януари 17 И бат Бойко удари едно темане пред кремълския началник на нашата олигархия Путин

 

imageЕто че и дон Бойко намери сгоден начин да се подмаже на батюшка Путин: в интернет намирам информация, че по нареждане на старейшината на община София Б.Б. е започнала процедура за наказание на ония, които са осеяли столицата с плакати против идването на батюшката, и то на "нерегламентирани места". Става дума за плакатите ”Putin Go Home”, които са разлепени от симпатизанти на партията ДСБ. От пръв поглед се вижда, че тази формулировка е изсмукана от пръстите, но това няма значение: важното е и градоначалникът да удари едно темане пред кремълския господар на нашите ченгета, които днес управляват България.

Ето, четете, порадвайте се на този шедьовър на глупостта Бойкова:

"Представители на Столичния инспекторат и униформен полицай връчили на главния секретар на партията Светла Добрева документ, който задължава да се свалят незабавно плакати с надпис "Путин вън/Putin go home". От общината са заплашили, че в противен случай ще съставят акт и ще наложат глоба на партията, оплалаха се от партията на Иван Костов, съобщи БТА. Издаденото предписание на ДСБ е съобразно изискванията на Наредбата за реклама, гласувана от СОС миналата година, каза Гален Ганчев, директор на Столичния инспекторат. Според текстове в наредбата е абсолютно забранено лепенето на плакати върху нерегламентирани места и стълбове на уличното осветление и градския транспорт. Предписание изисква от партията да отстрани рекламните материали, а ако това не бъде сторено - ще последва финансова санкция, обясни Ганчев."

image Туйто. Сюблимно е, нали?! Връх на сладоледа, спор няма! Супер е направо! Пич е тоз бат Бойко бе, лелеее, страшен пич! Ашколсун!!! Ще натрие носа на Костов, щото Костов не го признава за "десен". Щото злобният Костов не признава, че една мутра може да е дясна. Юруков, шефа на СДС, склони да го признае, ама Костов не ще, инати се: ето сега да маха плакатите! Да види кой коли и беси по София...

Аз все повече се убеждавам, пък и този случай потвърждава убедеността ми, че няма по-голям враг на нашите мафиоти, които напират към властта, от тях самите: тяхната глупост е най-големият им враг. Това, което те ще си го направят, никой друг не може да им го направи: волът рие, ала пръстта си я хвърля на собствения гръб. Ето че и дон Бойко си има най-сериозен връг: неговият собствен език, пък и акълът му, са неговите най-големи врагове. Които ще го изобличат, съсипят и покажат в истинската му светлина съвсем скоро. Та е последният, най-немислещ гражданин на републиката тогава да разбере какво представлява туй невиждано чудо на природата, каквото представлява софийският началник с неизкореним милиционерски манталитет, наричан днес така любовно от олигархичните медии с умилителното прозвище бат Бойко.

Аланкоолу, нямаше ли кой да му даде акъл на тоя, че е крайно глупав този начин да се подмаже на кремълския господар на цялата наша комунистическа олигархия. Явно няма, явно и тия около него също страдат от крещяща умствена недостатъчност. Ето този причер ме убеждава, че трябва да бягам за София и да протестирам тази вечер. Бързам за автобуса, прощавайте, спирам по тази причина дотук...

 

Автор Ангел Грънчаров на   image 


С приездом в братскую олигархическую Болгарию, уважаемый родной товарищ Путин!

Публикувано от Ангел Грънчаров на януари 17, 2008

image


























От таварищев управляющих и сослуживцев: Гоце Седефчовый Первановый (ДС), Серьожка Дмитриевич Станишевый



Тагове:   батко,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dobrata
Категория: Лични дневници
Прочетен: 192395
Постинги: 12
Коментари: 739
Гласове: 214
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031